Kurnuttava SammakkoEtusivulle

Molli

Ensi-ilta 2.2.2015

Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta – mököttää yhdessä! Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään. Mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa. Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?

Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi.

Suuren suosion saanut esitys on tilattavissa päiväkoteihin, alakouluihin ja lastentapahtumiin ympäri Suomen nyt.

Ikäsuositus: 4-10v.

Esityksen kesto: n. 40 min.

Katsojamäärä: Max. 250 henkeä (Lisäesitykset mahdollisia)

 

HUOM!

Molli jatkaa tänä keväänä  vierailuaan Turun Kaupunginteatterissa 8 esityksen voimin! Viime syksyn kaikki 10 esitystä myytiin hetkessä loppuun.

Varaathan pikaisesti lippusi täältä:

http://teatteri.turku.fi/tapahtuma/10262017-1000-molli

Esitys oli niin LOISTAVA, Mollin ja Pikku-Sisun ilmeistä lähtien. Lavasteet olivat UPEAT ja esitys oli niin mallikkaasti tehty kirjasta! Olen suositellut esitystä niin sosiaalisessa mediassa kuin muutenkin. M-A-H-T-A-V-A-A !!!!!!! Esityksen jälkeen päiväunilta noustessa vielä piirsimme esityksestä ja taideteoksiin löysivät tiensä niin sininen ja punainen lempituoli, kyltit, taulut seinillä mm. Amalia-täti ym ym. Ylistyssanat loppuvat. KIITOS!!
– Päiväkodin työntekijä / Naantalin varhaiskasvatus
Esityksestä Molli