Kurnuttava SammakkoEtusivulle

Molli ja Kumma

Ensi-ilta 13.10.2018
Huom! Esitys on poistunut ohjelmistosta

”Mollin puutarhaan oli ilmestynyt jotain kummallista. Suuret jalanjäljet – tai oikeastaan valtavat! Kuka kumma ne oli tehnyt? Oliko se joku vaarallinen? Voisiko se vaikka syödä Mollin ja Pikku Sisun?”

 

Selvittäessään kummallisen olennon salaisuutta Molli ja Pikku Sisu joutuvat pohtimaan pelkoa, rohkeutta, kuvitelmia ja ennakkoluuloja. Heidän ystävyytensä joutuu koetukselle. Mollin mielestä Kumma on jotain lumoavaa, mutta Pikku Sisun mielestä olento on pelkkä ruma iso, vihreä marsu, joka on vienyt hänen ystävänsä kaiken huomion. Pikku Sisu tuntee olonsa loukatuksi ja hylätyksi. Löytyykö Mollin puutarhasta tilaa heille kaikille kolmelle?

 

Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Ja salaisuudesta, jonka jokainen ystävä jättää jälkeensä.

 

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko toteutti Katri Kirkkopellon rakastetun Mollin odotetun jatko-osan Molli ja Kumma-esityksen yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

 

Esitys on poistunut ohjelmistostamme.

 

Esityksen kesto: n. 40 min.

 

Ikäsuositus: 3+

 

Kuvia esityksestä Molli ja Kumma

Kurnuttavan Sammakon Molli ja Kumma on laadukkaasti toteutettu ja hyvin näytelty lastenteatteriesitys, jonka maailmaan on mukava eksyä hetkeksi.
– Frida Maria Pessi / Turun Sanomat / Ensi-ilta Turun Kaupunginteatterin Sopukassa.
Esityksestä Molli ja Kumma