Kurnuttava SammakkoEtusivulle

Ohjelmisto

Saiturin joulu

Saiturin joulu

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko tuo lokakuussa ensi-iltaan Charles Dickensin rakastettuun joulutarinaan perustuvan Saiturin Joulun.Tarina kertoo vanhasta ja rikkaasta miehestä, Scroogesta, jolta raha on syrjäyttänyt muut elämänarvot. Jouluaattoyönä Scrooge kohtaa menneiden, nykyisten ja tulevien joulujen henget näyttämään Scroogelle mihin hänen nykyinen elämäntyylinsä johtaa. Scrooge vierailee öisellä aikamatkallaan mm. lapsuudessaan. Muuttuuko saita Scrooge? Löytyykö joulun taika vai jatkaako hän kohti tulevien joulujen kylmää kohtaloa?

Sininen Talo

Sininen Talo

Jussi Sutisen samannimiseen lastenkirjaan perustuva näytelmä Sininen talo. Kansansatujen ja fantasian värittämässä, kauniissa ja hauskassakin tarinassa Malin Vaaksa (anagrammi = kasvaa ilman) opettelee ystäviensä ja mielikuvituksensa avulla tuntemaan omia tunteitaan ja voittamaan sijoitetun lapsen arjen vaikeuksia.

Hipinäaasi apinahiisi

Hipinäaasi apinahiisi

Mollin tekijöiden uusin esitys perustuu Ville Hytösen Finlandia Junior-ehdokkaana olleeseen lastenkirjaan, joka on lempeän anarkistinen ja viisas satu ystävyydestä.

Otso ja varpaansyöjät

Otso ja varpaansyöjät

Anja Portinin samannimiseen upouuteen lastenkirjaan perustuva monologiesitys tarjoaa juuri sopivan kutkuttavaa jännitystä päiväkoti-ikäisille (3-6v.) lapsille.

Molli

Molli

Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Se on tarina meille kaikille, jotka ystävä tekee onnelliseksi. Suuren suosion saanut esitys on tilattavissa päiväkoteihin, alakouluihin ja lastentapahtumiin ympäri Suomen.