Kurnuttava SammakkoEtusivulle

Ohjelmisto

Mollistavia mietteitä

Mollistavia mietteitä

Mollistavia mietteitä -monologiesitys tilattavissa vielä syksylle 2022 ympäri Suomen!

Molli

Molli

Suuren suosion saanut Mollin ensimmäinen osa on nyt tilattavissa keväälle 2021.

Pää tyynyyn!

Pää tyynyyn!

Tässä Turun Kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä tehdyssä musiikin täyteisessä ja nopearytmisessä esityksessä niin lapset kuin aikuisetkin saavat nauraa vatsansa kippuralle tunnistettavien nukkumaanmenohetkien parissa, kun Karhu ja Ankka yrittävät illan tullen löytää yhteisen sävelen naapureina.

Hyvää Huomenta, Apo Apponen!

Hyvää Huomenta, Apo Apponen!

Hyvää huomenta, Apo Apponen! -monologiesitys on tilattavissa päiväkoteihin ja lasten tapahtumiin vielä syksylle 2022!

Molli ja Kumma

Molli ja Kumma

Molli ja Kumma on poistunut ohjelmistostamme. Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko toteutti Katri Kirkkopellon rakastetun Mollin odotetun jatko-osan Molli ja Kumma-esityksen yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa. Ensi-ilta oli Turun Kaupuginteatterin Sopukassa 13.10.2018.

Saiturin joulu

Saiturin joulu

Charles Dickensin rakastettuun joulutarinaan perustuva Saiturin Joulu on poistunut ohjelmistosta.

Sininen Talo

Sininen Talo

Jussi Sutisen samannimiseen lastenkirjaan perustuva näytelmä Sininen talo. Kansansatujen ja fantasian värittämässä, kauniissa ja hauskassakin tarinassa Malin Vaaksa (anagrammi = kasvaa ilman) opettelee ystäviensä ja mielikuvituksensa avulla tuntemaan omia tunteitaan ja voittamaan sijoitetun lapsen arjen vaikeuksia.

Otso ja varpaansyöjät

Otso ja varpaansyöjät

Anja Portinin samannimiseen lastenkirjaan perustuva monologiesitys tarjoaa juuri sopivan kutkuttavaa jännitystä päiväkoti-ikäisille (3-6v.) lapsille. Esitys käsittelee pienten lasten pelkoja pehmeällä otteella.

Hipinäaasi apinahiisi

Hipinäaasi apinahiisi

Mollin tekijöiden uusin esitys perustuu Ville Hytösen Finlandia Junior-ehdokkaana olleeseen lastenkirjaan, joka on lempeän anarkistinen ja viisas satu ystävyydestä.