Kurnuttava SammakkoEtusivulle

Ohjelmisto

Molli ja Kumma

Molli ja Kumma

Mollin UUSI tarina on täällä! Molli ja Kumma on tarina ystävyydestä, mustasukkaisuudesta ja erilaisuudesta. Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko toteuttaa Katri Kirkkopellon rakastetun Mollin odotetun jatko-osan Molli ja Kumma-esityksen yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Saiturin joulu

Saiturin joulu

Charles Dickensin rakastettuun joulutarinaan perustuva Saiturin Joulu jatkaa suuren suosionsa vuoksi syyskaudella 2018. Esitys on suunnattu alakouluikäisille lapsille.

Sininen Talo

Sininen Talo

Jussi Sutisen samannimiseen lastenkirjaan perustuva näytelmä Sininen talo. Kansansatujen ja fantasian värittämässä, kauniissa ja hauskassakin tarinassa Malin Vaaksa (anagrammi = kasvaa ilman) opettelee ystäviensä ja mielikuvituksensa avulla tuntemaan omia tunteitaan ja voittamaan sijoitetun lapsen arjen vaikeuksia.

Hipinäaasi apinahiisi

Hipinäaasi apinahiisi

Mollin tekijöiden uusin esitys perustuu Ville Hytösen Finlandia Junior-ehdokkaana olleeseen lastenkirjaan, joka on lempeän anarkistinen ja viisas satu ystävyydestä.

Otso ja varpaansyöjät

Otso ja varpaansyöjät

Anja Portinin samannimiseen lastenkirjaan perustuva monologiesitys tarjoaa juuri sopivan kutkuttavaa jännitystä päiväkoti-ikäisille (3-6v.) lapsille. Esitys käsittelee pienten lasten pelkoja pehmeällä otteella.

Molli

Molli

Mollin ensimmäinen osa on poistunut ohjelmistosta mutta uusi sydämellinen ja kaunis 'Molli ja Kumma' on tilattavissa 13.10. alkaen!